شرکت گاز استان گيلان در نظر دارد پروژه پژوهشی ذیل را براساس نظام نامه پژوهش، فناوری و نوآوری وزارت نفت به مجری واجد شرایط از دانشگاهها و مراکز پژوهشی دارای مجوز فعالیت پژوهشی از مراجع قانونی (معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری/ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و شرکتهای مشاور دارای مجوز انجام فعالیت پژوهشی از مراجع قانونی واگذار نماید.
متقاضيان ارايه پيشنهاد، ضمن مطالعه شرح خدمات پروژه(RFP)، در صورت تمایل پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد پروژه پژوهشی به این شرکت ارسال نمایند. حداکثر زمان تحویل پیشنهاد پژوهشی تا تاریخ 20/12/1395 میباشد و این شرکت مسئولیتی در قبال بررسی پیشنهادات دريافت شده پس از تاریخ مذكور، نخواهد داشت.
خواهشمند است پيشنهادات را از طریق نشانی الکترونیکی ذیل:
pajouhesh@nigc-gl.ir، ارسال نمائید و جهت اطلاعات بیشتر با شماره هاي زير تماس بگيريد:
33364564-013- امور پژوهش شركت گاز استان گيلان
33364649-013-واحد برنامهريزي و كنترل شركت گاز استان گيلان
عنوان پروژه :
تدوین پيشنويس استاندارد كاليبراسيون دستگاه تصحيحكننده حجم گاز
اهداف و RFP پروژه:
شرکت گاز استان گيلان به عنوان قطب پژوهشی شركت ملي گاز ايران در زمينه "اندازهگيري و توزيع گاز"، يكي از وظايف خود را، تدوین استانداردهاي ضروری و كاربردي تجهيزات اندازهگيري و متعلقات آن برای استفاده در مجموعه شرکت ملی گاز ايران ميداند. استانداردسازي و يكسانسازي، سبب صرفهجويي در منابع مالي، وقت و بهبود فعاليتها ميشود.
كنتور توربيني با استفاده از عامل سرعت (يعني برخورد جريان گاز با يك چرخ پرهدار و شمارش تعداد دفعات چرخش)، حجم گاز عبوري را اندازهگيري ميكند. واحد اندازهگيري و توزيع شركت گاز استان گيلان به منظور بالابردن دقت اندازهگيري گاز مصرفي، بر روي كنتورهاي توربيني در كليه ايستگاههاي تقليل فشار گاز، مصرفكنندگان عمده و جايگاههاي CNG، دستگاه تصحيح كننده حجم گاز (electronic volume corrector) نصب نموده است. وقتي فشار و دماي گاز با نوسان همراه است، به همان نسبت حجم تغيير مي نمايد؛ در واقع وقتي فشار و درجه حرارت گاز متغير باشند، خطاي زيادي در اندازهگيري حجم گاز ايجاد ميشود، بنابراين جهت رفع اين خطا از دستگاه تصحيحكننده حجم استفاده مي شود. دستگاه تصحيحكننده از يك برد الكترونيكي تشكيل شده و با حسگرهاي فشار و دما و پالس ارسالي از كنتور، استاندارد كردن حجم گاز را انجام ميدهد. از سويي اين دستگاههاي تصحيحكننده، فاقد استاندارد جهت كاليبراسيون و بهرهبرداري صحيح و باكيفيت ميباشند و بازه زماني مورد نياز جهت كاليبراسيون اين دستگاهها مشخص نميباشد. در حاضر نيز تنها مبنا، كاليبراسيون اين دستگاهها همزمان با كاليبراسيون كنتورهاي توربيني است.
هدف، تدوین استاندارد كاليبراسيون دستگاههاي تصحيحكننده حجم با مشخص نمودن بازه زماني انجام كاليبراسيون، ميباشد تا بتوان معیار مناسبي جهت بهرهبرداري صحيح از اين دستگاهها در مجموعه شركت ملي گاز ايران و سازمان ملي استاندارد ايجاد نمود.