همایش پژوهشی و آموزشی شرکت گاز استان گیلان با همکاری دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان

مديرعامل شركت گاز استان گيلان:

پژوهش اصل مهمی است كه پویایی را برای جامعه و صنعت به ارمغان می آورد

 

در راستای ارتباط هرچه بیشتر صنعت ودانشگاه همایشی با همکاری شرکت گاز استان گیلان در دانشکده فنی دانشگاه گیلان برگزار شد.

روابط عمومي شركت گاز استان گيلان-  همایش پژوهشی و آموزشی شرکت گاز استان گیلان با همکاری دانشکده فنی و مهندسی در روز 18 آذر ماه با حضور دانشجویان این دانشکده برگزار شد.

در ابتداي همايش آقاي دكتر صدر ممتاز معاونت پژوهش دانشگاه گيلان ضمن خير مقدم، در مورد ضرورت همكاري بين صنعت ودانشگاه مطالبي را بيان نمودند.

 در ادامه سيد جلال نورموسوي مديرعامل شركت گاز استان گيلان در اين همايش پژوهشي آموزشي اظهار داشت: پژوهش اصل مهمی است زیرا پویایی را برای جامعه و صنعت به ارمغان می آورد و اگر پژوهش در سازمان، استان و کشوری وجود نداشته باشد روزمرگی نصیب آن جامعه می شود و هر چقدر هم آن کشور جایگاه بالایی داشته باشد از سایر جوامع عقب خواهد ماند.

مديرعامل شركت گاز استان گيلان خاطرنشان کرد: یادگیری علوم جدید و همگام شدن با علوم روز دنیا       می تواند ما را در دست یافتن به افق 1404 یاری كند.

وی به تعامل هرچه بهتر صنعت و دانشگاه تاکید و خاطرنشان کرد: لازمه استفاده از ظرفیت پژوهشی دانشگاهها فراهم ساختن بستر مناسب ارتباطی بین این دو بخش است و ما تلاش داریم در شرکت گاز استان گیلان علاوه بر کارآموزی دانشجویان، همکاری مستمرتری را با دانشجویان داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با اشاره به امضاي شركت گاز استان  با دانشکده فنی  تصريح كرد: براین اساس بخش زیادی از کارهای مطالعاتی و پژوهشی این شرکت با دستان دانشجویان فرهیخته گیلانی به نتیجه خواهد رسید.

در ادامه این همایش مهندس سمیعی رئیس برنامه ریزی و کنترل شرکت گاز استان با ارائه پاورپوينت به مراحل مختلف تولید گاز پرداخت و همچنین مهندس میرباقری رئیس اداره گاز منطقه 2 رشت مطالبی را در زمینه             بهره برداری شرکت هاي گاز استانی ارائه كرد.

در ادامه  مهندس رضوانی رئیس امور پژوهش با اشاره به پژوهش های انجام شده در شرکت گاز و زمینه هایی که نیاز است دانشجویان به آن بپردازند مطالبی را بیان كرد و در پایان این همایش 4 ساعته دکتر صیاد امین عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی نیز به توضیح سناریوي هوشمند برای فرایند جذب سولفید هیدروژن در برج شیرین سازی گاز پارس جنوبی پرداخت.

منبع : روابط عمومی

نویسنده : روابط عمومی ۲۰آذر ۱۳۹۲ 2195