مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در ۳۹مین نشست تخصصی، آموزشی رؤسای روابط عمومی صنعت گاز کشور؛
روابط عمومیها باید از حالت سنتی، به روابط عمومی بهروز و اقتضایی تبدیل شوند
روابط عمومیها باید از حالت سنتی به روابط عمومی های بهروز و اقتضایی تبدیل شوند تا بتوانند در جنگ ترکیبی نقشی مؤثر ایفا کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران پیش از ظهر امروز اول اردیبهشت ماه، در سی و نهمین نشست تخصصی، آموزشی رؤسای روابط عمومی صنعت گاز کشور که با حضور مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت، مدیر توسعه منابع انسانی این شرکت ، جمعی از مدیران ارشد ستاد و تمامی رؤسای روابط عمومی صنعت گاز کشور که در شهر جم و در محل مرکز آموزش شهید بهشتی برگزار شد ، در ارتباط تصویری ضمن بیان مطلب فوق، افزود: امروز با جنگ ترکیبی روبرو هستیم که مقام معظم رهبری نیز بر توجه جدی به آن تأکید کردهاند؛ جنگی که دشمن، خاکریز و سلاحهایش مشخص نیست و هر روز با سلاحها و روشهای جدیدی وارد میشود.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی، انعکاس درست عملکرد هر بخش از کشور به بهترین نحو ممکن، هنر روابط عمومی است که باید با نفوذ در بدنه جامعه، اقدامات را به درستی منعکس کند.
توکلی همچنین خاطرنشان کرد: اهمیت دادن به دشمن و دست کم نگرفتن آن مهم است، اما مهمتر از آن، زحمات سربازان بخش اقتصادی کشور است که اگر به درستی دیده شود، معجزهای بزرگ محسوب میشود.
معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به تلاشهای گسترده همکاران در شرکت ملی گاز و زنجیره تأمین از شخص وزیر نفت تا سطوح پایین، گفت: وظیفه روابط عمومیها این است که با توجه به شرایط جنگ ترکیبی و اقدامات انجام شده، از طریق مکانیزمهای مختلف و ابزارهای نوین مانند هوش مصنوعی و فضای مجازی، این اقدامات را به بهترین شکل منعکس کنند.
توکلی بیان کرد: اهمیت روابط عمومی فراتر از یک حلقه ارتباطی بین پرسنل و مدیر یا سازمان و بیرون سازمان است و باید متناسب با شرایط محیطی واکنش مناسب و اقدامات پیشگیرانه و پیشبینانه داشته باشد.
به گفته توکلی، یک روابط عمومی خوب نه تنها باید عکسالعمل مناسب به مشکلات نشان دهد، بلکه باید بتواند مشکلات را در محیط شناسایی و با مدیریت آن، مساله را به معضل و چالش برای سازمان تبدیل نکند.
محتوای آموزشی و کیفیت دورههای برگزارشده؛ عامل اصلی موفقیت در بحث آموزش
وی در بخش دیگری از سخنان خود، درخصوص آموزش، تصریح کرد: علیرغم تمام زحماتی که برای ایجاد زیرساختها کشیده شده، اما زیرساخت تنها یک درصد کار است و ۹۹ درصد موفقیت و کارآیی این زیرساخت به محتوای آموزشی و کیفیت دورههای برگزارشده در آن، بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در ادامه، به تجربه آموزش غیرحضوری در زمان کرونا اشاره کرد و افزود: در آن زمان، ۷۰ درصد آموزش کشور به آموزش غیرحضوری تبدیل شد و فرصت بزرگی برای توسعه آموزشهای صنعت گاز ایجاد کرد.
توکلی تأکید کرد: هرچقدر زیرساخت فراهم شود، اگر استاد انتخاب شده درست نباشد یا نیازسنجی دقیق انجام نشود، نتیجه مطلوب حاصل نمیشود. دورههای آموزشی باید دقیق، درست، به موقع و متناسب با نیاز صنعت باشند.
معاون وزیر نفت در امور گاز در پایان، از زحمات همه همکاران شرکت ملی گاز و زنجیره تأمین قدردانی و تأکید کرد: انعکاس درست این تلاشها از طریق روابط عمومیها اهمیت فراوانی دارد؛ از این رو روابط عمومی باید با استفاده از ابزارهای نوین و توجه به شرایط جنگ ترکیبی، نقش کلیدی خود را در معرفی و تبیین موفقیتهای اقتصادی کشور ایفا کند.