برنامه ریزی شرکت گاز استان گیلان برای گازرسانی به 86 روستای کوهستانی باقیمانده

بهروز مسعودي نيا معاون مهندسي و اجراي طرح هاي شركت گاز استان گيلان در گفتگو با واحد روابط عمومي به بيان اقدامات و عملكرد اين واحد در يك سال و نيم گذشته پرداخت.

روابط عمومي گاز گیلان - معاون مهندسي و اجراي طرح هاي شركت گاز استان گيلان اظهار داشت: یکی از افتخارات مجموعه معاونت مهندسی به پشتوانه حمايت مديرعامل محترم و همراهي همه همکاران شرکت در بخش های پشتیبانی، گازرسانی به 100درصد شهرهای گیلان و بیش از 95 درصد از روستاهای استان می باشد.

مهندس مسعودي نيا در ادامه گفت: گازرساني گسترده به اقصي نقاط استان سبب شد تا اين شركت به عنوان یکی از چند شرکتهای پیشرو در امر گازرسانی، از سوي شركت ملي گاز بعنوان استان معین جهت گازرسانی استان سیستان و بلوچستان انتخاب شود.

معاون مهندسي و اجراي طرح هاي شركت گاز گيلان با بيان اينكه با گازرساني به منطقه سيستان افتخار دیگری در زمينه خدمات رسانی به هموطنان شریف در کارنامه شرکت گاز گیلان ثبت شده است، بيان نمود: اين شركت از سال 1398 در منطقه سیستان مشغول عملیات گازرسانی می باشد و كليه مراحل گازرساني از طراحي تا اجرا توسط شركت گاز گيلان انجام مي گيرد.

وي افزود: بحمدالله با برنامه ريزي بعمل آمده طراحی شهر زابل انجام و فاز اول آن اجرایی شده است و در سال جاري اجرای کار در شهر زابل و چهار شهر دیگر سیستان تداوم دارد.

مهندس مسعودي نيا در خصوص برنامه ها و اهداف واحد مهندسی تا پایان امسال اظهار داشت: در سال 99 علاوه بر شهر زابل، گازرساني به 4 شهر ادیمی، دوست محمد، زهک و محمدآباد در دستور کار قرار گرفته که مراحل طراحی آن انجام شده و پس از انتخاب پیمانکار، عملیات اجرایی با نظارت این معاونت انجام خواهد شد.

وي همچنين در راستاي تداوم گازرسانی به روستاهای استان گیلان، از برنامه ريزي اين معاونت براي گازرسانی به 108 روستا در سال جاری خبر داد و گفت: با همت پرسنل شرکت گاز استان گیلان تعداد 22 روستا در هفته دولت امسال بهره مند از گاز شدند و عملیات گازرسانی به 86 روستاي صعب العبور و كوهستاني ديگر در حال انجام است.

معاون مهندسي و اجراي طرح هاي شركت گاز گيلان گفت: بر اساس بررسي هاي صورت گرفته، نزديك به 7 هزار خانوار در روستاهای بالای 20 خانوار فاقد گاز در استان وجود دارد كه براي گازرساني به آنها نياز به طراحي  و اجراي 300 كيلومتر شبكه و 43 كيلومتر خط تغذيه مي باشد.

اين مقام مسئول درخصوص تعامل شركت گاز با ادارات دولتي براي انجام پروژه ها بيان نمود: در راستای اجرای هرچه سريع تر پروژه ها، ابتدا هماهنگی لازم با همه سازمانها به صورت مکتوب و یا جلسات مشترک به عمل آمده و علاوه بر آن جلساتی به صورت ماهانه و با عنوان کارگروه گاز در محل استانداری و یا محل فرمانداری های مرتبط و با حضور مسئولین عالی رتبه و همچنین عوامل اجرایی کار تشکیل و نقطه نظرات و راهکار جهت تسریع عملیات ارایه می گردد.

مهندس مسعودی نیا در خاتمه با ضروری برشمردن الزامات ایمنی در اجرای پروژه ها اظهار داشت: در این راستا معاونت مهندسی اقدام به نظارت بر تجهيز كارگاه و پايش عملكرد پيمانكار پس از تجهيز كارگاه و حین پروژه نموده تا از رعایت الزامات ایمنی اطمینان حاصل نماید.

۷مهر ۱۳۹۹ 775