مردم در مصرف بهینه سوخت همراهی کنند

وزیر نفت با تأکید بر همراهی مردم در مصرف بهینه سوخت، گفت: در طول جنگ ۴۰ روزه، دشمن خبیث صهیونیستی-آمریکایی، بخشی از تأسیسات گاز، مخازن ذخیره‌سازی و تأمین سوخت را در استان تهران مورد هدف قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز گیلان به نقل از شانا، محسن پاک‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما تصریح کرد: اگرچه همکاران‌مان با استفاده از دیگر ظرفیت‌های موجود، بخش عمده‌ای از آنچه را که از دست داده بودیم، بسیار سریع به مدار برگرداندند، با این حال، در ادامه، بی‌شک نیازمند همراهی مردم در مصرف بهینه سوخت هستیم.

وی با بیان این‌که هیچگاه نمی‌گویم مصرف کم، بلکه روی مصرف بهینه و مناسب تأکید دارم، گفت: با همراهی مردم عزیزمان، ان‌شاءالله بتوانیم واحدهایی که ممکن است به زمان طولانی‌تری نیاز داشته باشد را عملیاتی کنیم.

۲ خرداد ۱۴۰۵ 10